Nov 25

Filmrecensioner flyttar till Letterboxd

Category: Uncategorized |

Jag har mindre och mindre tid att lägga på den här bloggen. Annat i mitt liv, som min familj, har alltid haft och kommer alltid att ha företräde. Den tiden jag hade förut att lägga på utförliga recensioner av framförallt filmer kommer jag inte längre kunna att lägga. Därför kommer jag från och med det här inlägget att skriva mina filmrecensioner endast på Letterboxd. Jag vet inte ens längre om det är någon som läser mina recensioner, så tiden jag lägger ner är kanske bara bortslösad.

Hur som helst, jag kommer fortfarande att skriva lite om de böcker jag läser (även om jag är på god väg att gå helt över till Goodreads), och serier.

Är du en av dem som läser recensionerna jag skriver här? Tycker du att du har nytta av dem? Skulle du vilja fortsätta läsa dem här? Hör av dig i sådana fall. Jag kanske ändrar mig.

Something to say? Press here |

No Comments so far. Be the first!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.