Apr 27

The Bell Witch Haunting (2013)

Category: Movie Reviews |

MV5BMjE3MTE1NjI1N15BMl5BanBnXkFtZTgwNjEzNjg4MDE@._V1_SY1000_CR0,0,699,1000_AL_ Här har vi någon som har detaljstuderat Paranormal Activity och gjort något som är otroligt likt. Jag undrar faktiskt om det till och med är samma hus som de spelat in den här filmen i som de spelade in (någon av) de första PA-filmerna.

Hur som helst. Familj flyttar in till hus. Yngsta killen får en kamera i present, och är en douchebag mot sin storesyrra. Konstiga grejer börjar hända i huset, och snart är alla utsatta för fara.

Detta tillsammans med filmklipp från polisen bildar en sammansatt mockumentary-skräck som är… ptjaa.. vad ska man säga? Ganska standard. Filmen artar sig mot slutet, och det märks att man – som sagt – sneglat väldigt mycket på Paranormal Activity och snott nästan allt därifrån. Jag undrar också hur unga föräldrarna i filmen var när de fick sina barn. Barnen känns jämnåriga med föräldrarna, så jag undrar hur casting-processen gick till för filmen egentligen.

Med detta sagt så är The Bell Witch Haunting en blandning av både skräckinjagande scener och banala, sett-det-hundra-gånger-förut-fast-bra-scener. Den landar i mellanmjölkslandet där den inte behöver skämmas, men inte heller kammar hem några priser.

Something to say? Press here |

No Comments so far. Be the first!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.