Apr 10

Strawberry Estates (2001)

Category: Movie Reviews |

MV5BMjE3NDU1OTk5Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTA1OTUyMQ@@._V1_ Alltså lägg ner. För det första så är Strawberry Estates ett riktigt uselt namn på ett ställe som ska vara ett “insane asylum” som våra protagonister ska “undersöka paranormala fenomen” på. Lägg därtill ett uruselt skådespeleri (var hittade de egentligen Bob Fullenbaum? Inte konstigt att han bara gjort den här filmen och inget mer) och ett narrativ som hade passat bättre som ett inlägg på Reddit’s NoSleep-forum så har du en skitdålig film som varken skrämmer eller underhåller.

Det finns inget positivt att säga om den här filmen. Den känns som en död fisk som man har haft oturen att få i sitt knä. Man vill bara duscha bort den dåliga stanken och tvätta sig ren. Det är 1h och 40 minuter av ren terror – och då inte på det bra sättet, utan terror i den mening att man mår dåligt av så dålig filmen är.

Här finns ingenting att hämta. Strawberry Estates borde aldrig ha gjorts. Mockumentaries tror nog många är enkla att göra. Men det är de inte. Det krävs mycket. Ron Bonk med crew hade inget av det.

Glöm den här filmen och gå vidare till något annat.

Something to say? Press here |

No Comments so far. Be the first!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.