Feb 17

Disaster Movie (2008)

Category: Uncategorized |

mzi.kyadehdy Jag vet inte varför jag dras till de här skitfilmerna, men Disaster Movie gör verkligen skäl för sitt namn. Egentligen är det ju ingen som bryr sig om filmen över huvud taget, men det som är “roligt” att se är ju det som de gör narr av. Tyvärr, när man nu kollar på filmen såhär 6 år efteråt, så är många referenser utdaterade (A Night at the Museum, Kung Fu Panda, College-filmer,  Dr. Phil, The Shining, Hanna Montana, Jumper, American Gladiators, Iron Man, Juno, Hancock, etc etc etc).

Jag vet heller inte vad jag ska skriva om filmen. Parodierna är inte gjorda med vare sig finess eller någon form av fin smak, men de finns där, brutala, straight-in-your-face och är säkert superroliga om man rökt en spliff eller två. Fast då skulle jag nog hellre se Pineapple Express eller liknande rullar. I rollistan ser vi förutom Kim Kardashian (!)  Matt Lanter, Vanessa Lachey, Carmen Electra, Tony Cox, Nick Steele med flera. Temat är som du säkert kan gissa jordens undergång. Vissa spoofs lyckas de med ganska bra, medan de flesta bara  känns platta och banala.

Well… vad ska man säga? It’s a disaster, nästan så dålig så att den… nää, den blir inte ens bra.

images
Juno. Har inte sett filmen, men hon var otroligt irriterande i denna film. Vilket hon säkert var i sin film också. Som karaktär, alltså.

clip1
De stödjande rollerna var oftast de bästa.

fhd-dsm-vanessa-minnillo-disaster-movie-1376547880
Våra protagonister.

Something to say? Press here |

No Comments so far. Be the first!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.